Tekstil Tasarımı Programı Mezun Olma Şartları

*Öğrenci bir dönemde 30 AKTS’lik ders seçer.

Mezun olacak öğrenci toplamda en az 240 AKTS alacaktır.

Bölüm ve fakülte seçmeli dersleri başarı ile geçecektir.

IV. Yarıyılda öğrenciler 26 AKTS’lik zorunlu, Bölüm Seçmeli veya Fakülte Havuzu derslerinden toplam 4 AKTS’lik ders seçecektir.

V. Yarıyılda öğrenciler 16 AKTS’lik zorunlu, Bölüm Seçmeli derslerinden 12 AKTS, Bölüm Seçmeli veya Fakülte Havuzu derslerinden toplam 2 AKTS’lik ders seçecektir.

VI. Yarıyılda öğrenciler 16 AKTS’lik zorunlu, Bölüm Seçmeli derslerinden 12 AKTS, Bölüm Seçmeli veya Fakülte Havuzu derslerinden toplam 2 AKTS’lik ders seçecektir.

VII. Yarıyılda öğrenciler 20 AKTS’lik zorunlu, Bölüm Seçmeli derslerinden 8 AKTS, Bölüm Seçmeli veya Fakülte Havuzu derslerinden toplam 2 AKTS’lik ders seçecektir.

VIII. Yarıyılda öğrenciler 14 AKTS’lik zorunlu Bölüm Seçmeli derslerinden 12 AKTS, Bölüm Seçmeli ve/veya Fakülte Havuzu derslerinden toplam 4 AKTS’lik ders seçecektir.

* Öğretim planında yer alan; YDİ, YDA ve YDF kodlu derslerden yalnızca bir tanesi seçilecektir.