Duyurular

MASEKSPORT, Fakültemizde okumakta olan öğrencilerimize ve/ veya mezunlarımıza şirketi tanıtmak, iş konusunda oluşabilecek pozisyonlarla ilgili bilgi vermek ve tanışmak amacıyla kariyer günü düzenleyecektir. Seminer komitesi olarak düzenleyeceğimiz kariyer gününe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

“KARİYER GÜNÜ”

• Firma tanıtımı
• Tasarım departmanının işleyişinin aktarılması
• İnsan kaynakları politikası ve iş pozisyonları

KONUŞMACILAR
MASEKSPORT Genel Müdür Yardımcısı: Murat Şerez
MASEKSPORT Tasarım Grup Şefi :Ayşe Türkel
Yer : G.S.F. Rauf Beyru Seminer Salonu
Tarih: 27 Nisan 2016 Çarşamba
Saat: 13 00

Not. Öğrencilerin hazırlamış oldukları özgeçmişleri ile katılmaları rica olunur.

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Uluslararası Sanat ve Tasarım Kongresi, 19 – 21 Ekim 2016 tarihlerinde ‘Göç’ teması ile Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak; sanat, tasarım ve bilimin ortak gücünü birlikte deneyimlemek üzere sizleri aramızda görmeyi umut ediyoruz.http://deugsfkongre.com/

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı
Prof. Nesrin Önlü’nün ‘ZITLIK’ isimli Tekstil Sergisi 31 Mart-22 Nisan 2016 tarihleri arasında Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşacaktır.