Özel Yetenek Sınavları Model Alımı Duyurusu ve Başvuru Dilekçesi

Yayınlanma Tarihi: 04-07-2018

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavlarında (13-16 Ağustos 2018 ve 3–7 Eylül 2018) Model” olarak görev almak isteyenlerin; ekteki dilekçeyi istenilen bilgileri eksiksiz doldurarak 6 Ağustos 2018 Pazartesi gününe kadar gsfsinav@deu.edu.tr adresine yollamaları önemle rica olunur.

Dikkat Edilecek Hususlar

• Modellerin 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.
  • Başkasına ait IBAN numarası kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • Başvurular sadece e-posta üzerinden alınacaktır. Bilgileri eksik olan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Başvurunuzun yanıtı ve diğer bildirimler, 9 – 17 Ağustos tarihleri arasında, e-posta ve cep telefonu üzerinden tarafınıza yapılacaktır.
  • Özel Yetenek Sınavı 13-16 Ağustos 2018 ve 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Engelli adaylara yönelik Özel Yetenek Sınavı 13-16 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Bu yıl belirlenen ücret “35.00 TLX görev yapılan saat” olarak hesaplanacaktır.
  • Model çalışması hizmet alımı üzerinden planlanmıştır ve tüm modellerin çalıştıkları süre boyunca sigortaları yapılacaktır.
  • Sigorta kaydı devam eden (aileden, iş yerinden ve ya kendinden) kişiler başvuramaz.

BAŞVURU DİLEKÇESİNİ İNDİR