Özel Yetenek Sınavları Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 10-08-2017

Dikkat: Kampüs alanına Sınav Giriş Belgeniz ve resmi kimlik kartınız olmadan giremezsiniz. Sınav Giriş Belgesi birinci aşama sınavlarına gelirken getirdiğiniz belgenin aynısıdır. Eğer kaybettiyseniz ya da bulamıyorsanız yeniden çıkış almak için aşağıdaki ön kayıt arayüzünden giriş yapabilirsiniz.

Sınav Giriş Belgenizi ön kayıt yaptığınız arayüzden indirebilirsiniz

1. Grup 2. Aşama Sınav Salon Bilgileri

1. Grup 2. Aşama Hayalden Desen ve Algıya Dayalı Desen Sınavlarına Girecek Adayların Sınav Salon Bilgileri

1. Grup 2. Aşama Resim Bölümü Serbest Uygulama Sınavına Girecek Adayların Sınav Salon Bilgileri

1. Grup 2. Aşama Heykel Bölümü Canlı Modelden Desen Sınavına Girecek Adayların Sınav Salon Bilgileri

Sınav Sonuçları için aşağıdaki linke tıklayınız.

2. Grup 1. Aşama Oyunculuk Sahne Sınavı (SHS) Sonuçları

1. Grup 1. Aşama Ortak Desen Sınavı (ODS) Sonuçları

2. Grup 1. Aşama Dramatik Yazarlık 1. Aşama Kompozisyon Sınavı (AKS) Sonuçları

2. Grup Müzik Bilimleri 1. Aşama Ortak işitme Sınavı Sonuçları

2. Grup 1. Aşama Oyunculuk Sahne Sınavı (SHS) Sonuçları 17 Ağustos Perşembe Saat 14.00’te açıklanacaktır.

1. Grup ve 2. Grup sınav takvimini mutlaka indiriniz.

1. Grup Birimler Bazında Sınav Takvimi

2. Grup Birimler Bazında Sınav Takvimi

Tüm sınavlara belirtilen tarih ve saatte girmeniz gerekmektedir.

Önemli Bilgiler

1) Film Tasarımı Bölümüne bağlı “Kurgu, Ses ve Görüntü Yönetimi”, “Canlandırma Film Tasarım ve Yönetimi”, “Film Tasarım ve Yazarlık”, “Film Tasarım ve Yönetmenliği” programlarına merkezi sınav (LYS puan türü ile TS–2) sonucuna göre öğrenci alınacaktır. Fotoğraf Bölümüne de merkezi sınav (LYS puan türü ile TS–1) sonucuna göre öğrenci alınacaktır. Diğer tüm bölümlere ön kayıt-özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacaktır.

2) Sınavlarla ilgili tüm duyurular Fakültenin web sayfasından yapılacaktır.

3) Özel yetenek sınavlarına katılabilmek için, bir adayın süresi içinde önkayıt işlemlerini tamamlamış ve sınav giriş belgesinin kağıt çıktısını almış olması gerekmektedir.

5) Adaylar başvurdukları programlar için girmeleri gereken sınav aşamalarının tümüne ilan edilen tarihte ve yerde girmek zorundadır. Sınav aşamalarından herhangi birine girmeyen aday değerlendirme dışı bırakılır.

6) Adayların sınav için yapmaları gereken hazırlıklar ve yanlarında getirmeleri gereken belge ve malzemeler Fakültenin web sayfasından duyurulacaktır. Resmi kimlik (TC kimlik no taşıyan nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) ve ön kayıt formu bulunmayan adaylar sınava alınmaz.

7) Asil adayların kesin kayıtları 07–08 Eylül 2017 tarihlerinde, kontenjan açığı olduğu takdirde yedek adayların kesin kayıtları 11 Eylül 2017 tarihinden itibaren başarı sıralamaları doğrultusunda kontenjanlar doluncaya kadar yapılacaktır.

9) Yabancı ve KKTC uyruklu adaylar, ilgili kontenjanı olan bölümlere başvuruda bulunabilirler.

10) Özel Yetenek Sınavları yönergemiz için tıklayınız.

GSF ÖYS Yönergesi 2017 – 2018

Ayrıntılı bilgi için Tel: (232) 412 90 08–09