2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DEÜ GSF ÖĞRENCİLERİ İÇİN KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yayınlanma Tarihi: 17-05-2018

16.05.2018 tarih ve 14/12 sayılı  Fakülte Yönetim Kurulu’nda 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı DEÜ GSF ÖĞRENCİLERİ İÇİN Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru, Değerlendirme, Kayıt Tarihleri Takvimi ile Kontenjanlar belirlenmiştir.

DEÜ GSF Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru Koşulları için Dokuz Eylül Üniversitesi Yatay Geçiş Yönergesi için TIKLAYINIZ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, DEĞERLENDİRME, KAYIT TARİHLERİ TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHİ DEĞERLENDİRME TARİHİ SONUÇ İLAN TARİHİ KESİN KAYIT TARİHİ YEDEK KAYIT TARİHİ
BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ BAŞLANGIÇ BİTİŞ
9.07.2018 19.07.2018 25.07.2018 26.07.2018 27.07.2018 30.07.2018 3.08.2017 6.08.2018 10.08.2018

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Bölümler

2. Sınıf  (III. Yarıyıl için) KONTENJAN

3. Sınıf  (V. Yarıyıl için) KONTENJAN

FİLM TASARIMI BÖLÜMÜ
FOTOĞRAF BÖLÜMÜ
MÜZİK BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ

Eski Çini Onarımları ASD

1 1 DEÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları (Bölüm içi Diğer Anasanat Dalları), Tekstil ve Moda Tasarımı, Seramik ve Cam Tasarımı, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Grafik, Resim ve Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

Halı Kilim ve Eski Kumaş Desenleri ASD

1 1 DEÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları (Bölüm içi Diğer Anasanat Dalları), Tekstil ve Moda Tasarımı, Seramik ve Cam Tasarımı, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Grafik, Resim ve Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

Tezhip ASD

GRAFİK BÖLÜMÜ

Grafik Tasarımı ASD

1*/2** 1*/2**

*DEÜ GSF Tekstil ve Moda Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam Tasarımı, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Resim ve Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

**Bölüm İçi Kontenjanı

GRAFİK BÖLÜMÜ

Grafik Resimleme ve Baskı ASD

1*/2** 1*/2**

**Bölüm İçi Kontenjanı

HEYKEL BÖLÜMÜ

Heykel ASD

1 1 DEÜ GSF Tekstil ve Moda Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam Tasarımı, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Grafik ve Resim Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

RESİM BÖLÜMÜ

Resim ASD

1 1 DEÜ GSF Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

SERAMİK VE CAM TASARIMI BÖLÜMÜ

Seramik ve Cam Tasarımı ASD

1  DEÜ GSF Tekstil ve Moda Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Grafik, Resim ve Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

Aksesuar Tasarımı ASD

1  1*

DEÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam Tasarımı, Sahne Sanatları (Sadece Sahne Tasarımı ASD), Grafik, Resim ve Heykel Bölümü Öğrencileri Başvurabilir.

Moda Giyim Tasarımı ASD

1  1*