Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Mezunumuz ve Oyuncu Arda Öziri’ye Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Veda Töreni

Yayınlanma Tarihi: 29-05-2018

İstanbul’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri için, memleketi İzmir’de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tören düzenlendi. Törene, Öziri’nin ailesinin yanı sıra oyuncumuzun öğretmenleri ve arkadaşları katıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna, öğrencilerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek “Arda, üniversitemizin ve fakültemizin kültür ve sanat elçisiydi, bizim görünen yüzümüzdü. Fakültenin ferdi olan Arda’yı okuduğu, rol aldığı sahneden yolcu ediyoruz. Başta ailesine, Güzel Sanatlar Fakültesi’ne, yakınlarına, meslektaşlarına, öğretim üyelerine ve öğrencilere başsağlığı diliyorum” dedi.