Güzel Sanatlar Fakültesi Akademisyenleri ve Öğrencilerinin Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 16-01-2019

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NİN DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİ, AKADEMİSYENLERİ, ÇALIŞANLARI ve MEZUNLARININ DİKKATİNE!

Rektörlüğümüz tarafından Sağlık ve Sanat Yerleşkesinde eğitim-öğretimini sürdüren Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü ve Devlet Konservatuarı binalarının deprem yönetmeliği açısından riskli kategoride yer almasından dolayı bu sorunun giderilmesine yönelik makro planlama çalışması sürdürülmektedir.

Yerleşkedeki öğrenci, akademik ve idari personelin can güvenliğini koruma adına binalardaki güçlendirme çalışmaları için geçici bazı çözümler düşünülmektedir.

Bunun dışında sosyal medyada yer alan haber ve düşünceler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu yayınlara itibar edilmemesi hususunda kamuoyuna bilgilendirme gereği duyulmuştur.